Psa so pustili na milost in nemilost snežnemu neurju

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Snežno neurje Jonas ohromilo mesta vzhodne obale ZDA, zapadlo je tudi 90 centimetrov snega. V enem najhujših snežnih neurjev so posneli šokanten video, ki prikazuje krutost pasjih lastnikov ...
Oglej si celoten članek

Po spletu je zaokrožil šokanten video dveh psov, ki so ju skrbniki pustili na milost in nemilost enega najhujših snežnih neurjev v ZDA. Psa tulita in jočeta, posnel pa ju je sosed, ki ni mogel verjeti krutosti lastnikov. Šlo naj bi za dva pit bula, ki sta kljub nenehnemu klicanju policistov zunaj tulila celo noč.

Ženska, ki je objavila video je zapisala, da so v večernih urah končno prišli policisti, skrbniki pa so morali dati pse noter. Po njiju so morali z lopato.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.