Race zaustavile promet, policisti so jih s prigovarjanjem odgnali s ceste

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Včeraj nekaj po trinajsti uri so policiste na interventni številki policije 113 obvestili, da na stari hitri cesti na Otočcu tri race ovirajo promet. Race (ena starejša in dve domnevno mlajši) so obstale sredi ceste in se niso nikamor premaknile, tako da je obstal tudi promet, so sporočili novomeški policisti.
Oglej si celoten članek

"Klicu so se odzvali prometni policisti, ki so zavarovali kraj, nato pa uspeli s pregovarjanjem in humano uporabo brezkontaktne telesne sile race odgnati oziroma pospremiti proti reki Krki," so v sporočilu zapisali policisti.  

Dvajset minut po prijavi so bili tako na varnem race kakor tudi udeleženci v cestnem prometu, promet pa se je sprostil.

"Ker so race upoštevale zakonite ukrepe in ukaze policistov, poškodovanih pa tudi ni bilo, drugih ukrepov ne bo," so še zapisali malo za šalo malo zares. 

Preberite tudi: Policist ustavil promet zaradi ježa

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:58 9. September 2015.

    Saj jim pregovarjanje ne pomaga. Pomaga samo strah pred človekom in če prideš s prave strani, one gredo tja, kamor …

  • Mi je všeč da jih niso brcal al pa kako drugač grdo ravnal z njimi.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.