Restavracija z divjimi živalicami

Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO Foto: EPA Kavarna ZOO
Nekatere divje živali so tako ljubke, da bi jih kar crkljali in crkljali. To so izkoristili lastniki restavracije ...
Oglej si celoten članek

Na Tajskem so divje živali vse bolj priljubljeni hišni ljubljenčki. Mnogi aktivisti za pravice živali se tudi na Tajskem neuspešno borijo proti naraščajočemu trendu. 

Priljubljenost divjih živali pa so izkoristili v restavraciji v Bangkoku, ki so jo poimenovali Little Zoo Café.  V njej prebivajo rakuni, činčile, puščavske lisičke, sive lisičke in surikate, ki jih obiskovalci obožujejo. Prikupne živalice se ne branijo priboljškov in crkljanja, kar lahko vidimo tudi v fotogaleriji. V restavraciji ponujajo tradicionalno tajsko hrano in številne sire. 

Foto: EPA Kavarna ZOO

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.