S tačkami poskušal oživiti prijatelja

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Kuža več kot eno uro poskušal oživiti svojega pasjega prijatelja, ki ga je povozil avto.
Oglej si celoten članek

V mestu Chincha na jugozahodu Peruja je kuža poskušal pomagati in oživiti svojega pasjega prijatelja, potem ko ga je povozil osebni avtomobil. Po poročanju perujskih medijev je kuža več kot eno uro - mimoidoči se niso zganili - s tačkami in laježem poskušal pomagati psičku, ki je negibno ležal na tleh.

Na spletu pa so se med tem že pojavila vprašanja, zakaj avtor videa ni namesto snemanja preveril ali je kuža še živ in poskušal pomiriti kužka, ki mu je na vsak način poskušal pomagati. V primeru dodatnih informacij, bomo napisali podrobnosti ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:41 12. Avgust 2016.

    Če bi bil snemalec pes, bi odpožil telefon in pomagal. Žal, je bil samo krvi željan primerek človeške rase. Fuj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.