Šokantni posnetki brutalnega izživljanja nad piščanci

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Prehranska velikana McDonald’s in Tyson Food sta prekinila poslovno sodelovanje s farmo piščancev, s katere so pricurljali šokantni posnetki izživljanja nad živalmi.
Oglej si celoten članek

Posnetki so s farme piščancev T & S Tennessee, ki je z mesom piščancev med drugim oskrbovala tako McDonald's kot Tyson Food. Posnetki namreč prikazujejo brutalno izživljanje zaposlenih na farmi nad nemočnimi piščanci.

Dokaze, kaj se dogaja na farmi, so posneli aktivisti za pravice živali in jih javno objavili. Prvi se je odvzal McDonald's, ki je izpostavil, da je takšno ravnanje z živalmi popolnoma nesprejemljivo in dodal, da podpira odločitev Tyson Fooda o prekinitvi poslovnega sodelovanja s to farmo piščancev.

Tyson Food je družba, ki McDonald's oskrbuje s piščančjim mesom za priljubljene McNuggetse.

OPOZORILO: Video vsebuje vznemirjujoče posnetke! 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:31 29. Avgust 2015.

    Kmetje živali ubijajo na čim bolj ne trpeč način. Kmet bo kuri odsekal glavo v enem zamahu, da kokoš čim …

  • Živimo v družbi prikritih agresivnežev. Vsi bi bili pa na zunaj lepi. Mene bolj moti ta neiskrenost ko se predstavljajo …

  • 10:41 29. Avgust 2015.

    Na vseh malo večjih piščančjih farmah se izživljajo nad piščanci. Tudi kmetje, katere nihče v vsakdanjem življenju ne smatra za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.