Tako dobre ideje so se spomnili na Tajskem

Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky Foto: EPA Husky
Vstopnina vključuje eno uro igranja s psi, pijačo in sladoled.
Oglej si celoten članek

V Bangkoku na Tajskem je prav posebna dežela, kjer pridejo na svoj račun ljubitelji pasme husky. Tajska je država s toplim podnebjem, zato je za takšne pasme lahko tamkajšnje življenje pravo mučenje. Ker je pa ta pasma zelo priljubljena, so se tamkajšnji ljubitelji pasme spomnili odlične ideje.

Foto: EPA Husky

Naredili so pravi raj za huskyje, ki so ga poimenovali TrueLove at Neverland, kjer živi 23 huskyjev, trije avstralski ovčarji in trije psi akita inu. Tu za pse skrbijo v skladu z njihovimi potrebami, pazijo, da jim ni prevroče, crkljanja in igranja pa imajo na pretek. Ko se ne igrajo zunaj, so v klimatiziranih prostorih.

Foto: EPA Husky

V domovanje huskyjev pride namreč okoli 100 ljudi na dan, ki plačajo vstopnino, da se lahko eno uro igrajo s temi čudovitimi psi. Vstopnina vključuje tudi pijačo in torto ali sladoled. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.