Tako mu je junaško rešil življenje

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Labradorec je med lovljenjem palice padel v deročo strugo. Z vode ga je potegnil njegov pasji prijatelj.
Oglej si celoten članek

Pogumni labradorec je v Cordobi v Argentini iz reke potegnil svojega pasjega prijatelja. Posnetek, ki si ga je med tem na različnih spletnih kanalih ogledalo že več kot milijon ljudi, prikazuje psa, ki se je pognal za palico, pri čemer mu je na spolzkih skalah spodrsnilo in je padel v deročo strugo.

Čeprav ga je začela odnašati voda, je v ustih še naprej močno držal palico. Medtem ko ga je nesel tok, je njegov pasji kolega, ki je dogajanje budno spremljal z brežine, zgrabil palico in ga junaško potegnil iz ozke struge. Ko je bil nesrečni kuža ponovno na suhem, se je otresel in naposled le odložil palico.

Po besedah lastnika se kuža pri padcu ni poškodoval in se počuti dobro.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.