Tekočina, ki preprečuje razmnoževanje mikroorganizmov

Foto: Suzette/Flickr
Foto: Suzette/Flickr
Katera zelišča z domačega vrta lahko uporabite za čiščenje ušes in kako z njimi na pravilen način očistimo ušesa.
Oglej si celoten članek

Na Sejmu za ljubitelje živali nas bo tudi letos obiskala Katarina Kovačič, diplomirana biotehnologinja, ki se družinsko ukvarja s pridelavo in predelavo zelišč v Zeliščnem vrtu Cvetka.

“Pasja ušesa se rada vnamejo, predvsem poleti, pri psih s povešenimi ušesi, saj se v ušesu ustvarijo idealni pogoji za razrast bakterij in glivic,” opozarja Katarina. Zato je po njenih besedah zelo pomembno, “da ušesa preventivno čistimo s tekočino, ki preprečuje rast in razmnoževanje mikroorganizmov ter posledično preprečuje vnetje.”

Koristna delavnica za pasje skrbnike 

Na svoji stojnici bo za skrbnike psov izvedla praktičen prikaz uporabe zelišč pri negi psov. S seboj bo prinesla tudi sušena zelišča in pokazala, kako se z njimi pripravi poparek za čiščenje pasjih ušes.   

Udeleženci njene delavnice na Sejmu za ljubitelje živali boste spoznali, katera zelišča z domačega vrta lahko uporabite za čiščenje ušes in kako z njimi na pravilen način očistimo ušesa. Dobili boste tudi recept za izdelavo svoje tekočine z čiščenje ušes. Na njeni stojnici boste lahko cel dan tudi brezplačno testirali njene zeliščne izdelke za pse … 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.