To je trenutno najbolj popularen pes v New Yorku

Foto: EPA Kuža CJ Foto: EPA Kuža CJ Foto: EPA Kuža CJ Foto: EPA Kuža CJ Foto: EPA Kuža CJ
Nemški kratkodlaki ptičarji veljajo za zvesto in učljivo pasmo, ki je priljubljena tudi v Sloveniji.
Oglej si celoten članek

Nemški kratkodlaki ptičar z imenom CJ je zmagal na veliki razstavi v New Yorku. Gre za tradicionalno razstavo, ki jo je že 140-ič organiziral Westminster Kennel Club in kjer je tekmovalo več kot tri tisoč psov.

Nemški kratkodlaki ptičarji so zaradi svojega neagresivnega in zanesljivega značaja zelo prijubljeni tudi v Sloveniji, zaradi izjemnih lovskih sposobnosti jih imajo radi predvsem lovci. Ker so zelo zvesti in imajo radi otroke, so odlični družinski psi. Primerni so tudi za začetnike, a potrebujejo veliko gibanja in zaposlitve, zelo rad se šola in hitro dojema nove ukaze. Čeprav ima zelo kratko dlako, je z njo kar nekaj dela, saj pogosto močno izpada.

Foto: EPA Kuža CJ

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.