Trije huskiji posvojili muco

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Muca postala nepogrešljivi del pasjega tropa.
Oglej si celoten članek

Trije sibirski huskiji iz Kalifornije so rešili in vzgojili zapuščeno mačko, razlaga njihova lastnica.

Lilo, Infinity and Miko so tako najboljši prijatelji mačke Rosie in vse kar počnejo, počnejo skupaj: spijo, jejo, se igrajo in hodijo na izlete.

Lilo, ki je vodja malega pasjega tropa, je bila tudi nadomestna mama Rosie. Njena lastnica jo je našla, ko je bila muca stara le tri tedne in je bila popolnoma izčrpana. 

"Lilo ji je rešila življenje. Crkljala jo je in tolažila, dokler ni muca začela piti mleka iz stekleničke," razlaga lastnica. Rosie se je vćivela v vlogo pasje posvojenke in začela celo posnemati svojo pasjo mamo.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.