Tuli v času, ko je sam doma

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Bralko zanima, kaj storiti, ko pes v moji odsotnosti tuli? Zanima jo homeopatska rešitev.
Oglej si celoten članek

Vprašanje: Sicer smo poskusili že kar nekaj stvari, tudi ovratnico, ki škropi smrad, pa mu dolgoročno nič ne pomaga. Imamo psa tibetanskega terierja in ko je sam doma, ko smo v službi, tuli v stanovanju. Bi kaj priporočali? 

Odgovarja Marko Nabergoj, dr. vet. med., Veterinarski inženiring, homeopatija

Pozdravljeni, kar nekaj psov ima podobne težave kot vaš kuža, nikakor nočejo biti sami doma. Vaš vsaj samo tuli, so pa tudi takšni, ki demolirajo in umažejo stanovanje. V vašem primeru bi svetoval homeopatsko zdravilo HYOSCAMUS NIGER ALI ČRNI ZOBNIK (BLEN). Koncentracija C6 v dozi 5 globulov 2X dnevno v gobček in PHOSPHORUS(BELI FOSFOR) C6 v isti dozi 2X dnevno. Zdravili lahko dajete skupaj, a vsaj 20 minut pred ali po hranjenju. 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.