Turisti prihajajo v Beograd in posiljujejo pse

Foto: Facebook
Foto: Facebook
"Imamo informacije z več strani, da tudi v samem Beogradu obstaja klub oziroma stanovanje, kjer se vse to dogaja."
Oglej si celoten članek

Do grozljivih podatkov in posnetka, se je dokopalo združenje za zaščito živali Levijatan, ki je na svojem Facebook profilu objavilo, da v Beogradu obstajajo javne hiše, kjer omamljajo in spolno zlorabljajo pse: "Ne dotikajte se živali, našli vas bomo," lastnikom pošastnega bordela sredi Beograda sporočajo iz društva: "Gre za gnusno dejanje, vredno vsega obsojanja. Ljudje, ki to počno, se morajo zdraviti," dodajajo.

Slovenija Zaposlen v Evropskem parlamentu posiljeval pse

Društvo je stopilo v akcijo, za informacije o lokacijah pa ponuja tudi nagrado. "Živali oblačijo v ženska oblačila in samo ugibamo lahko, kaj vse čudaki počno z njimi," je za televizijo RTL dodal predsednik Levitijana Pavle Bihali. 

xxx

Po navedbah srbskega portala Alo!, tamkajšnji veterinarji že leta opozarjajo na tovrstne zlorabe: "Zapuščene pse in mačke uvažajo v države Zahodne Evrope, zlasti v Nemčijo in Avstrijo, pod pretvezo, da so jim našli novi dom. Vendar te živali pogosto končajo v bordelih. Znano je, da obstajajo trgovci,  brezobzirni tihotapci živali, ki uporabljajo tajne e-poštne naslove, lažne identitete za azile, ki jih razširjajo po socialnih omrežjih. Živali, uvožene na ta način izkoriščajo na najbolj brutalne načine, " je dejal veterinar Milojko Simić.

Zoofilija Na Danskem prepovedali zoofilijo

Veterinar je dodal,  da tako izrabljen pes po posilstvu največkrat umre, zaradi poškodb analne in vaginalne odprtine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 21:47 18. Oktober 2017.

    Na tem svetu je skrajni čas da pride do katastrofe pa da preživi zgolj peščica človeštva in se vse začne …

  • 19:24 18. Oktober 2017.

    Ti prokleti kreteni zahojeni! Tiče jim bek posekat, na rano pa obkladek z žvepleno kislino pritisniti!

  • 14:40 18. Oktober 2017.

    Ali sem jaz slepa oseba, ali pač tole ni za moje možgane možno???? Je možno, da kaj takega objavite, sploh …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.