Ujet kuža v zaledenelem jezeru

Foto: Profimedia
Pozor, psov ne spuščajte na zaledenela jezera in močvirja.
Oglej si celoten članek

V vasi Dolenje Jezero, ki leži ob Cerkniškem jezeru, so danes ob desetih zjutraj gasilci s Prostovoljnega gasilskega društva Cerknica reševali psa iz zaledenelega jezera, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje. Več sledi ...

Kot nas je že pred časom opozorila bralka, so lahko zeledenela jezera in močvirja za psa smrtno nevarna. Prav preteklo zimo je svojemu psu dovolila, da je tekel po zaledenelem močvirju, kjer se mu je vdrl led in je potonil. Kljub hitri intervenciji skrbnice mu namreč ni bilo več pomoči. 

Kdaj se lahko pes pri nizkih temperaturah kopa, preberite v spodnjem prispevku. 

Mrzli meseci Kopanje psa pri nizkih temperaturah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.