Kako čustveno: Po razdejanju orkana se je vrnil na kmetijo in dočakal to

Foto: epa Harvey
"Tako mi je žal. Tako mi je žal, da vam nisem mogel pomagati," ponavlja kmet.
Oglej si celoten članek

Divjanje orkana Harveya je povzročilo veliko razdejanje, tudi številne poplavljene stavbe in zemljišča na podeželju Greater Housteona, kjer je kmetija Lesterja Morrowa.

Zanj je bilo pri vsej katastrofi najhuje, ko je moral zapustiti svoje živali: “Voda je naraščala prehitro. Nismo imeli veliko časa za razmišljanje.” Med neurjem je tako uspel rešiti svojo družino in pse, bil pa je prepričan, da bo izgubil vse ostale živali.

“Noč, ko smo zapustili kmetijo, je bila najhujša v mojem življenju,” pripoveduje. “Ves čas sem mislil na živali. In upal, da niso trpele in so hitro umrle,” opisuje.

Ko je dan po nevihni prišel na kmetijo, je našel veliko razbitin. Nasproti pa je takoj prišel ljubljenec: prašiček. Lester še vedno ne more razumeti, kako so nekatere živali preživele. Preživeli so kozlički, breja koza, prašiček, več konjev in krav. Žal je 17 živali v neurju izgubilo življenje.

Čustveno srečanje se začne na prvi minuti posnetka. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.