V Atenah mačji festival

Foto: EPA Mačka Foto: EPA Mačka Foto: EPA Mačka Foto: EPA Mačka Foto: EPA Mačka
V fotogaleriji objavljamo nekaj utrinkov s festivala mačk, ki se je ta konec tedna odvijal v Atenah.
Oglej si celoten članek

Grški ljubitelji mačk so ta konec tedna prišli na svoj račun. Atene so namreč gostile veliki mačji festival “All About Cats” (Vse o mačkah). Po besedah organizatorjev je to prvi in edini interaktivni festival mačk, ki pod eno streho združuje vse vrste mačk in njihove skrbnike. Pojasnjujejo, da so vse mačke pomembne, tako rodovniške kot tiste brez.

Skrbniki mačk so si na festivalu lahko delili izkušnje, sodelovali pa so tudi številni strokovnjaki, ki so skrbnikom svetovali o negi in vzgoji. Obiskovalci so lahko spoznali tudi številne vzreditelje rodovniških mačk. Na spodnji fotografiji je čudovita perzijska mačka.   

Foto: EPA Mačka

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.