V zahvalo ga je kar objel

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Labod objel svojega rešitelja.
Oglej si celoten članek

Voditelj televizijske oddaje Born to Explore Richard Wiese  je med obiskom kolonije labodov v bližini Dorseta v Veliki Britaniji povsem po nakjlučju naletel na ranjenega laboda, se mu približal in mu lajšal trenutke pred prevozom k veterinarju. Žival se je namreč ob preskakovanju žičnate ograje hudo poškodovala, piše The Sun.

Prepoznal ga je in ga objel

Po nekaj letih je Wiese spet obiskal habitat za labode in doživel nekaj, kar ni pričakoval. Labod je objel svojega rešitelja:

xxx

"Ko sem ga vzel v naročje, sem najprej začutil, kako hitro mu bije srce. Kar naenkrat je spustil vrat, ga ovil okoli mene. Objel me je. To je bil prečudovit trenutek zame. Divja žival ti popolnoma zaupa in to zaradi takšne malenkosti," je za ABC dejal voditelj,

Srečanje, ki ga voditelj objavil tudi na facebook strani, so si ogledali in podelili mnogi po svetu. 

Fotografije so v teh dneh zaokrožile tudi na Twitterju.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.