V zaporu bo moral gledati Disneyjevo risanko

Foto: Profimedia
Obsojen zaradi krivolova...
Oglej si celoten članek

Sodnik v ameriški zvezni državi Missouri je Davidu Berryju mlajšemu izrekel zanimivo kazen zaradi krivolova. Ker je v nekaj letih nezakonito pobil več sto srn in jelenov, bo moral v zaporu najmanj enkrat na mesec dni gledati Disneyjevo risanko Bambi. Ta govori o mladi srnici, katere starša sta padla pod streli takih ljudi, kot je Berry.

Leto dni zapora in risanka

Sodnik Robert George je Berryja skupaj z njegovim očetom in bratom obsodil na leto dni zapora, ker so več let iz zabave, ki so ji rekli šport, pobijali srne in srnjake. Živalim so nato odrezali glave in jih odnesli domov za lovske trofeje, njihova trupla pa pustili v gozdu.

Ujeli so jih v sklopu velike preiskave krivolova po državah vse od kanadske meje na severu do Missourija na jugu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.