Veliko presenečenje: V domu za ostarele dobili dvojčka

Foto: youtube
Foto: youtube
Pri visoki starosti skotila dvojčka.
Oglej si celoten članek

Orjaška panda Haizi, ki  se je nedavno nazaj upokojila, je danes stara 23 let - če njeno starost pretvorili v človeška leta, jih ima že osemdeset.

In ta stara gospa je na presenečenje vseh v nedeljo zgodaj zjutraj, v živalskem naravnem rezervatu Wolong, ki se nahaja v kitajski provinci Šečuan in je namenjen osterelim živalim, skotila dvojčka. 

 

Haizi je nazadnje skotila dvojčka pri 19 letih. V kitajski kulturi dvojčka različnih spolov imenujejo mladiča zmaja in feniksa.

Haizi je 30. julija skotila 175 gramov težko samičko in približno 123 gramov težkega samčka. V omenjenem naravnem rezervatu Wo se skotilo 21 pand.

dezurni@24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.