Vrnitev pujska Johanna

Foto: EPA
Foto: EPA
Merjasec Johann se je vrnil k svojim kravam, poroča Evropska fotografska agencija EPA.
Oglej si celoten članek

Lansko jesen se je mlad osiroteli divji prašiček znašel na kmetiji v Meensnu v Nemčiji in se družil s kravami. Ena od krav ga je po besedah tamkajšnjega kmeta celo ljubkovala in lizala, pujsek pa se je obnašal, kot bi bil ena izmed krav.

Foto: EPA Merjasec Johann Lokalni mediji so hitro posvojili zgodbo in začeli množično poročatu o Johannu. Tako so se na kmetiji pojavljale množice ljudi, ki so želele videti prikupnega divjega pujska. To pa je Johanna zmotilo. Zato je zapustil “svoje” krave in si pridružil drugi čredi krav, ki je bila oddaljena za nekaj sto metrov.

Pred nekaj meseci pa je merjasec izginil in ga kmetje niso več opazili. Zdaj se je očitno odločil, da mu je res med kravami najlepše. 

Foto: EPA Merjasec Johann

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.