Z dinozavri o pravicah živali

Foto: Karantanija cinemas
Foto: Karantanija cinemas
Nadaljevanje akcijske znanstvenofantastične pustolovščine Jurski svet (Jurassic World) bo obravnaval tudi tematike s področja pravic živali, kot so zloraba živali, lastništvo ljubljenčkov in poskusi v medicinske namene, je napovedal producent filma Colin Trevorrow, piše časnik The Guardian.
Oglej si celoten članek

Kot je Trevorrow pojasnil na filmskem festivalu v španskem Sitgesu, se bodo dinozavrom v nadaljevanju filmske uspešnice dogajale podobne stvari, kot seživalim dogajajo danes. Film bo obravnaval tudi teme, kot so zloraba živali, lastništvo ljubljenčkov in poskusi v medicinske namene, uporaba živali v vojaške namene in živalski vrtovi, je dodal režiser prvega filma in producent nadaljevanja.

V Svetu dinozavrov so iz tematskega parka pobegnili genski hibridi dinozavrov, ki so združevali surovo moč tiranozavra in inteligenco raptorjev, ter povzročili kaos.

Nadaljevanje uspešnice, ki je v blagajne kinodvoran prinesla več kot 1,7 milijarde dolarjev, naj bi na filmska platna prišlo poleti leta 2018. Režiral ga bo Juan Antonio Bayona, v njem pa bosta znova nastopili zvezdi Jurskega parka Chris Pratt in Bryce Dallas Howard.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.