Zbudil se je z glavo v medvedjem gobcu

Foto: EPA
Foto: EPA
Sprva je mislil, da sanja, a je bila bolečina vendarle prehuda.
Oglej si celoten članek

Devetnajstletni član osebja v poletnem taboru v ameriškem Koloradu je bil nemalo presenečen, ko se je zbudil z glavo v medvedjem gobcu. A jo je kljub napadu kosmatinca mladenič odnesel brez hujših poškodb.

Mislil, da sanja

Medved je mladega inštruktorja preživetja v naravi napadel, ko je ta spal na prostem v spalni vreči v bližini tabora. Kot njegove besede za ameriške medije povzema francoska tiskovna agencija AFP, se je zbudil v hudih bolečinah in slišal škrtajoč zvok. Sprva je mislil, da sanja, a je bila bolečina vendarle prehuda.

Izkazalo se je, da ga je napadel črni medved in ga z gobcem zgrabil za glavo. Nato ga je odvlekel nekaj metrov proč, dokler ga niso prepodili ostali taborniki.

Kljub napadu kosmatinca jo je mladenič dobro odnesel. Iz bolnišnice se je namreč vrnil le z devetimi šivi.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.