Vsa levica išče njegovo podporo

Foto: Žurnal24 kucan bobo
Konec tedna je bil Milan Kučan na prireditvi Zaresa, danes pri LDS, jutri mogoče pri SD.
Oglej si celoten članek
 

Factbox Title

Petek: Zares. S kandidatom Bogdanom Biščakom se je v Postojni pogovarjal o aktualnih političnih vprašanjih in razvoju Slovenije.
Sobota: borci. Na obletnici Gubčeve in XII. partizanske brigade je bil osrednji govornik in se je zavzel za spremembo oblasti.
Torek: LDS. V trboveljskem delovnem domu se bo srečal in pogovarjal s kandidatom Alešem Guličem.

Potem ko je prvi predsednik republike Milan Kučan obiskal prireditev Zaresa in v soboto obletnico partizanske brigade, se bo v torek udeležil pogovora s kandidatom LDS za poslanca Alešem Guličem.

Po naših informacijah pa naj bi se v štabu SD dogovarjali, da naj bi Kučan prišel na zborovanje ob koncu kampanje, ki bo jutri. Prav tako naj bi se dogovarjali, da bi se tega zborovanja udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Ta se je že srečal s kandidati LDS in Zaresa. Oba sta namreč že povedala, da bosta podprla leve stranke, konkretneje pa se še nista opredelila.

V SD, LDS in Zaresu pa so posneli skupni oglasni spot, kjer pozivajo naj volivci gredo na volitve. Pripravljali naj bi tudi skupno novinarsko konferenco. O podrobnostih se še niso dogovorili.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.