3 ogledov

Vsa levica išče njegovo podporo

kucan bobo Žurnal24 main
Konec tedna je bil Milan Kučan na prireditvi Zaresa, danes pri LDS, jutri mogoče pri SD.
 

Factbox Title

Petek: Zares. S kandidatom Bogdanom Biščakom se je v Postojni pogovarjal o aktualnih političnih vprašanjih in razvoju Slovenije.
Sobota: borci. Na obletnici Gubčeve in XII. partizanske brigade je bil osrednji govornik in se je zavzel za spremembo oblasti.
Torek: LDS. V trboveljskem delovnem domu se bo srečal in pogovarjal s kandidatom Alešem Guličem.

Potem ko je prvi predsednik republike Milan Kučan obiskal prireditev Zaresa in v soboto obletnico partizanske brigade, se bo v torek udeležil pogovora s kandidatom LDS za poslanca Alešem Guličem.

Po naših informacijah pa naj bi se v štabu SD dogovarjali, da naj bi Kučan prišel na zborovanje ob koncu kampanje, ki bo jutri. Prav tako naj bi se dogovarjali, da bi se tega zborovanja udeležil tudi ljubljanski župan Zoran Janković. Ta se je že srečal s kandidati LDS in Zaresa. Oba sta namreč že povedala, da bosta podprla leve stranke, konkretneje pa se še nista opredelila.

V SD, LDS in Zaresu pa so posneli skupni oglasni spot, kjer pozivajo naj volivci gredo na volitve. Pripravljali naj bi tudi skupno novinarsko konferenco. O podrobnostih se še niso dogovorili.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.