Vsak drugi z "Žurnalom"

Foto: Žurnal media
Foto: Žurnal media
Vsak teden Žurnal24 in Žurnal prebere 778.000 različnih bralcev. Ali drugače povedano: vsak teden Žurnal ali Žurnal24 vzame v roke skoraj vsak drugi prebivalec Slovenije v starosti 10 do 75 let.
Oglej si celoten članek

Vsak teden Žurnal24 ali Žurnal prebere 778.000 različnih bralcev. Ali drugače povedano: vsak teden Žurnal ali Žurnal24 vzame v roke skoraj vsak drugi prebivalec Slovenije v starosti 10 do 75 let. To je julija pokazala najnovejša nacionalna raziskava branosti (NRB), ki jo za Slovensko oglaševalsko zbornico izvaja družba Valicon.

Med splošnoinformativnimi dnevniki je Žurnal24 še naprej z naskokom na vrhu z 278.000 bralci vsak dan. Sobotni Žurnal pa je dosegel nov rekord po številu svojih bralcev. Vsak teden ga v povprečju prebere kar 424.000 bralcev. S tem je Žurnal še utrdil svoje mesto povsem na vrhu lestvice najbolj branih tiskanih medijev v Sloveniji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.