4 ogledov

Vsak drugi z "Žurnalom"

Slovenija bere Žurnal Žurnal media
Vsak teden Žurnal24 in Žurnal prebere 778.000 različnih bralcev. Ali drugače povedano: vsak teden Žurnal ali Žurnal24 vzame v roke skoraj vsak drugi prebivalec Slovenije v starosti 10 do 75 let.

Vsak teden Žurnal24 ali Žurnal prebere 778.000 različnih bralcev. Ali drugače povedano: vsak teden Žurnal ali Žurnal24 vzame v roke skoraj vsak drugi prebivalec Slovenije v starosti 10 do 75 let. To je julija pokazala najnovejša nacionalna raziskava branosti (NRB), ki jo za Slovensko oglaševalsko zbornico izvaja družba Valicon.

Med splošnoinformativnimi dnevniki je Žurnal24 še naprej z naskokom na vrhu z 278.000 bralci vsak dan. Sobotni Žurnal pa je dosegel nov rekord po številu svojih bralcev. Vsak teden ga v povprečju prebere kar 424.000 bralcev. S tem je Žurnal še utrdil svoje mesto povsem na vrhu lestvice najbolj branih tiskanih medijev v Sloveniji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.