Z Neomi se bodo sladkali ...

Foto: Blaž Zupančič, Kino Šiška
Foto: Blaž Zupančič, Kino Šiška
Sladko in prijetno bo v Kinu Šiška v torek, 20. decembra. V goste namreč prihaja urbana glasbena skupina Neomi. Izžrebali smo tri nagrajence ...
Oglej si celoten članek

V Kinu Šiška se bodo z Neomi sladkali Luka Štucin, Nina Bučuk in Živa Vodušek. Čestitamo!

Neomi je urbana glasbena skupina na začetku svoje ustvarjalne poti. Njihove zgodbe ne povezuje le ljubezen do glasbe, temveč tudi sorodstvene vezi, saj osrčje skupine gradijo Saša Vipotnik in njena bratranca Jernej Kržič in Tadej Košir. Zasedbo podpirata tudi Anže Žurbi in Erik Marenče.

V Kinu Šiška bodo predstavili svoj prvenec, ki so ga posneli v Ljubljani in v Helsinkih ter ga bo na licu mesta mogoče tudi premierno kupiti.

Neomi pomeni sladko in prijetno, ime pa so našli med poletnim potovanjem po Indiji. Avtorski pesmi Poglej in Again sta pozornost vzbudili že na spletu in radijskih postajah. Gre za urbano pop glasbo s primesmi soula, med njihove vplive šteli Norah Jones in Adele. Iskrena in poetična besedila malokoga pustijo ravnodušnega, številni pa se ob nalezljivih melodijah zasanjajo.

Cena vstopncie v predprodaji sicer znaša osem evrov, za dijake, študente in upokojence 6,40 evra, na dan koncerta pa vas bo stala deset evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.