62 ogledov

Z Neomi se bodo sladkali ...

Neomi Blaž Zupančič, Kino Šiška
Sladko in prijetno bo v Kinu Šiška v torek, 20. decembra. V goste namreč prihaja urbana glasbena skupina Neomi. Izžrebali smo tri nagrajence ...

V Kinu Šiška se bodo z Neomi sladkali Luka Štucin, Nina Bučuk in Živa Vodušek. Čestitamo!

Neomi je urbana glasbena skupina na začetku svoje ustvarjalne poti. Njihove zgodbe ne povezuje le ljubezen do glasbe, temveč tudi sorodstvene vezi, saj osrčje skupine gradijo Saša Vipotnik in njena bratranca Jernej Kržič in Tadej Košir. Zasedbo podpirata tudi Anže Žurbi in Erik Marenče.

V Kinu Šiška bodo predstavili svoj prvenec, ki so ga posneli v Ljubljani in v Helsinkih ter ga bo na licu mesta mogoče tudi premierno kupiti.

Neomi pomeni sladko in prijetno, ime pa so našli med poletnim potovanjem po Indiji. Avtorski pesmi Poglej in Again sta pozornost vzbudili že na spletu in radijskih postajah. Gre za urbano pop glasbo s primesmi soula, med njihove vplive šteli Norah Jones in Adele. Iskrena in poetična besedila malokoga pustijo ravnodušnega, številni pa se ob nalezljivih melodijah zasanjajo.

Cena vstopncie v predprodaji sicer znaša osem evrov, za dijake, študente in upokojence 6,40 evra, na dan koncerta pa vas bo stala deset evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.