50 posebnih doživetij za 50 let

Foto: Barcaffé
Foto: Barcaffé
Priljubljena slovenska blagovna znamka kave, Barcaffè, v letošnjem letu praznuje 50. rojstni dan. V ta namen se je odločila ljubiteljem kave podariti 50 doživetij po izbiri.
Oglej si celoten članek

Foto: Barcaffé Barcaffe Barcaffè se je v zahvalo za 50 let zvestobe, odločila podariti 50 posebnih doživetij v 50 dni trajajoči nagradni igri. Sodelujoči lahko izbirajo med koncerti, obiski mest, adrenalinskimi pustolovščinami, zabavami za družino ali razvajanji v wellness-u. V nagradni igri lahko sodelujete z nakupom izdelka Barcaffè in številko računa, ali tako, da svoji najljubši kavi zaželite nekaj lepega za rojstni dan. V luči trenutnih razmer je veljavnost vseh darilnih bonov podaljšana na 2 leti, tako da bodo imeli nagrajenci dovolj časa, da jih izkoristijo.

Barcaffè je nastala 8. maja 1970. V vseh teh letih si je na trgu prednost izborila s kakovostjo in popolno predanostjo sodelavcev, ki so verjeli v njen uspeh. Prvi izdelek blagovne znamke je bila sveže mleta in pražena kava pakirana v vrečke po 100g, ki jo vsi dobro poznamo in v veliki večini uporabljamo še danes.

Skodelica kave ni odlična le v kavarni in v dobri družbi. Včasih si moramo vzeti čas zase in v luči trenutne situacije je to popolna priložnost, da uživamo ob skodelici svoje najljubše kave ter ji medtem napišemo posvetilo. Kaj pa veš, morda bo z malo sreče ravno tebe popeljala na dogodivščino.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.