Cammeo partner: Vedno nekaj novega

Foto: Saša Despot novinarska konferenca družbe Taksi Cammeo, na kateri so spregovorili o prihodu Cammea v Slovenijo,
Foto: Saša Despot novinarska konferenca družbe Taksi Cammeo, na kateri so spregovorili o prihodu Cammea v Slovenijo,
Cammeo, regionalni lider taksi prevozov, ki danes zaposluje preko 1200 ljudi v 3 državah v 35 mestih in upravlja z 700 vozili, zopet premika meje in izpisuje novo poglavje v svoji uspešni zgodbi.
Oglej si celoten članek

Od samega začetka leta 2006, ko je Cammeo na Reki pričeli našo uspešno zgodbo, kontiunirano delajo na izboljšanju usluge za končnega uporabnika in za čimboljše pogoje dela za uslužbence.

Pred 2 leti so se odločili za korak naprej in sicer odpiranja novega tržišča v novi državi, Sloveniji. Ta korak se je pokazal kot pravilna odločitev, saj so s svojim načinom dela pridobili zelo veliko število zadovoljnih uporabnikov.

Cammeo grupacija dela po smernicah certifikata ISO9001, kar jih uvršča med najboljše v regiji, obenem pa tudi pričakovanja, da v čimveč mestih omogočijo prebivalstvu uporabo edinstvenega modela taksi prevozov.

Zaradi vseh teh dejstev so se odločili ponuditi nov poslovni model sodelovanja na trgu in sicer Partnerstvo z njimi.

Foto: Cammeo Cammeo

Partner, bo imel najboljše pogoje za največji zaslužek in najnižje stroške poslovanja, kajti ponudili mu bodo vse ugodnosti, ki so jih pridobili od svojih poslovnih partnerjev, in sicer: popuste na gorivo, telekomunikacijske pakete, pranje vozil, rezervne dele, avtomehanične usluge, kleparsko ličarske usluge in še kaj.

Ob vsem navedenem bo imel njihov Partner na razpolago tudi 24-urno logistično podporo, klicni center, napredno analitiko, ter "know how", ki omogoča minimalne stroške in posledično največji zaslužek.

V kolikor potencialni Partner ne poseduje svojega vozila tudi to ni težava, saj mu ponujajo najugodnejši dnevni zakup vozila, in sicer 18 evro + DDV.

Svojim Partnerjem omogočajo najnižjo provizijo od vsake opravljene vožnje in sicer en evro.

Na sodelavce Cammeo gleda kot na člane svoje velike Cammeo družine, nudijo jim najboljše pogoje za delo, hkrati pa tudi najstimulativnejši zaslužek v branži. Sodelavcem Camme so se prihodki v enem letu za isto opravljeno delo povečali za 17 odstotkov.

Varnost Partnerjev je Cammeu absolutna prioriteta v prid temu govori podatek, da njihova vozila niso starejša od 2 let, da so redno servisirana in vzdrževana.

Število Partnerstev omejeno, zato čimprej kontaktirajte Cammeo na e-mail: partner@cammeo.si ali prek njihove spletne strani www.cammeo.si.

V kolikor se vam poraja sum o vsem navedenem, lahko popolnoma brezplačno preizkusite njihov model Partnerstva in se tako lažje odločite za Partnerstvo z njimi.

Ne obljubljajo nebes, ampak dolgoročno fer Partnerstvo z možnostjo dobrega zaslužka.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.