Laško napoveduje največji izziv treh balkanskih legend

Foto: Laško
Foto: Laško
Tri legende balkanske glasbene scene se srečajo v slovenskem baru … si predstavljate nadaljevanje? Ne, to ni šala, ampak začetek Laško izziva - največjega izziva letošnjega poletja. Kot nadaljevanje preteklih dveh Laško kampanj se bodo tudi letos za steklenico Laškega spopadle legende, a tokrat ne samo dve, temveč kar tri velike legende!
Oglej si celoten članek

Glasbene legende Balkana, Neno Belan, Halid Bešlić in Željko Joksimović, so si to poletje zadali izziv, s katerim bodo odločili, kdo bo užival v zadnji steklenici legendarnega slovenskega piva. Pomerili se bodo s tistim, kar znajo najbolje – s petjem in igranjem kitare na slovenskih ulicah.

In kdo si bo z najboljšim nastopom pripel Laško? Zmagovalca največjega Laško izziva lahko s ploskanjem odločiš tudi ti!

Ploskajte, ploskajte in še ploskajte!

Obiščite lasko-challenge.com in zaploskajte svojemu favoritu. Z malo sreče pa je lahko vaša tudi velika nagrada - piva poln Laško hladilnik. Za svojega favorita lahko ploskate vsak dan in si s tem tudi povečate možnosti za zmago. Veliki finale z razglasitvijo zmagovalca Laško izziva bo potekal na festivalu Pivo in cvetje.

In komu boste zaploskali vi?

#nalegende

Zaploskaj na lasko-challenge.com.

Foto: Laško

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.