Ne odlašajte - za dobro počutje poskrbite zdaj

Foto: Terme Krka Terme Krka Foto: Terme Krka Terme Krka Foto: Terme Krka Terme Krka Foto: Terme Krka Terme Krka Foto: Terme Krka Terme Krka
Vsak si želi mladostnega videza in energije tudi v zrelih letih. Zato je pomembno, da svojemu telesu prisluhnemo in že kmalu po 40. letu začnemo bolj intenzivno skrbeti za naše telo. Ne odlašajte tudi z obiskom pri zdravniku, če vas kaj skrbi.
Oglej si celoten članek

Terme Šmarješke Toplice ponujajo edinstven program Healthy Ageing, ki vam bo pomagal pri ohranjanju svoje mladostnosti. Naužili se boste zdravih jedi, prečistili telo in se razgibali s plavanjem in dinamično hojo ter se tako hitro odklopili od vsakdana. S pomočjo strokovnjakov za prehrano in gibanje boste lahko izboljšali svoj življenjski slog in tako še pravočasno poskrbeli za svoje zdravje.

Vam nenehne obveznosti jemljejo veselje do življenja, kratijo spanec in povsem zaposlujejo vaše misli? Preverite nivo stresnega in spalnega hormona in si s pomočjo programa Healthy Ageing

Foto: Terme Krka Terme Krka

Povrnite si mladostno energijo – program Healthy Ageing v Termah Šmarješke Toplice za vse po 40. letu starosti

Foto: Terme Krka Terme Krka

  • zdrava prehrana, bogata z minerali, antioksidanti in vitamini, pripravljena iz pretežno lokalno pridelanih živil,
  • magnezijeva masažna kopel za blaženje stresa in utrujenosti, ki deluje tudi na lepšo in mehkejšo polt,
  • energijska masaža hrbta in vratu,
  • analiza metabolične starosti, skladnosti med mišičnim in maščobnim tkivom in dnevnih potreb po kalorijah,
  • posvet s prehransko svetovalko, z izdelavo jedilnika po vaši meri,
  • savnanje z rituali za učinkovitejše razstrupljanje,
  • kopanje v termalnih bazenih,
  • dinamična hoja s športnim trenerjem.

Hrana, pripravljena samo za vas

Ob doplačilu vam bodo usposobljeni kuharski mojstri, tako kot so to vajene le hollywoodske zvezde, vsak dan pripravili tri obroke in dve malici, ki jih bo sestavila prehranska svetovalka po posvetu z vami. Upoštevali bodo vašo dieto, potrebno kalorično vrednost in vaše posebne želje.

Veseli boste spoznanja, kako malo je treba, da se znova počutiš kot prerojen.

Foto: Terme Krka Terme Krka

Vas skrbi vaše zdravje – po bližnjici do zdravnika specialista

Foto: Terme Krka Terme Krka Terme Šmarješke Toplice nudijo tudi možnost obiska pri zdravniku specialistu (ob doplačilu). Tako boste imeli na dosegu roke zdravniški pregled pri specialistu kardiologu, z obremenitvenim testom srca z ergometrijo in ultrazvočno preiskavo srca in vratnih arterij, in pri specialistu fiziatru, veliko pa povedo o vašem zdravju tudi laboratorijske preiskave. Poleg osnovnih lahko v Termah Šmarješke Toplice opravite tudi test hormonov kortizola, 'stresnega' hormona, in melatonina, 'spalnega' hormona, v telesu in test intolerance na hrano.

Obiščite Terme Šmarješke Toplice in pravočasno poskrbite za zdrava zrela leta.

Healthy Ageing v Termah Šmarješke Toplice
08 20 50 300
booking@terme-krka.eu
www.terme-krka.si

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.