Ne zamudite najboljšega Weekenda letos

Foto: Weekend Media Festival
Foto: Weekend Media Festival
Od 24. do 27. septembra vas v Rovinju pričakuje najboljši Weekend leta.
Oglej si celoten članek

Tudi letos bo Rovinj za en vikend postal regijsko središče medijske industrije. Od 24. do 27. septembra bo namreč potekal Weekend Media Festival pod geslom "I love Weekend". V središču festivala bodo ljubezen, povezanost in prijateljstvo, ki jih letos potrebujem bolj kot kadarkoli prej.

"Zelo smo vznemirjeni in veseli, da bomo lahko tudi letos uživali v odličnih predavanjih in vrhunskih zabavah, ki jih najdemo le na Weekendu. Še posebej nam je pomembno, da zagotovimo varnost vseh prisotnih. Skrbno sledimo navodilom pristojnih organov javnega zdravja in upoštevamo priporočila, da bomo lahko zagotovili varnost vseh obiskovalcov," poudarja direktor festivala Tomo Ricov.

Tudi letošnja edicija največjega regionalnega medijskega festivala bo tradicionalno zbrala vse, ki jih zanima medijska industrija. Weekend bo eden prvih večjih festivalov, ki bo potekal po rahljanju epidemioloških ukrepov, ki so bili posledica pandemije novega koronavirusa.

"Vse najboljše zabave se zgodijo v najbolj norih časih, zato smo prepričani, da bo to najboljši Weekend doslej. Poleg tega pripravljamo vrhunski program, ki ga ne boste želeli zamuditi," pravi direktor festivalskega programa Nikola Vrdoljak.

Najboljša popotnica za letošnji Weekend je dejstvo, da se v Rovinju vsako leto zbere več udeležencev in vrhunskih predavateljev kot leto poprej. Bodite del največjega medijskega festivala, pripravite se na najboljšo zabavo leta in prinesite s seboj dobro voljo in sprostitev - to je vse, kar Weekend od vas zahteva.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.