NekiNeki spet nasmejal: tako sta si privoščila zmagovalca Eme.

Foto: NekiNeki
Foto: NekiNeki
Maja Pinterič in Lovro Prešišek, priljubljena slovenska vlogerja, sta priredbam pesmi Sebi dodala svojo humorno različico: Segedin.
Oglej si celoten članek

Ko so tvoja usta polna
lahko občutiš kako toplo je.
In ko je zunaj slabo vreme,
se nasmeješ, ker v loncu ti že vre.

Tako se začne Segedin, priredba zmagovalne pesmi Eme 2019, Sebi, ki sta jo zakuhala Maja Pinterič in Lovro Prešiček. Priljubljena slovenska Youtuberja sta si v osmih mesecih na svojem kanalu NekiNeki z zabavnimi videi, v katerih si privoščita vse od parodij na slovenske resničnostne šove do izzivov na terenu, prislužila že več kot dva milijona ogledov.

V prirejeno izvedbo pesmi Zale Kralj in Gašperja Šantla sta tokrat zamešala zeljne glave, »rostfraj« lonec in študentske bone. Glasbo pa sta opremila tudi s komičnim videospotom, ki posnema dogajanje v videospotu pesmi Sebi, a ga začini v NekiNeki stilu.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.