Nomago InterCity pripeljal v MOVEMBER

Foto: Nomago
Foto: Nomago
Letos se tudi Nomago pridružuje akciji MOVEMBER. Ker avtobusom brki (še) ne morejo zrasti, smo se odločili, da znižamo cene vozovnic na mednarodnih linijah Nomago InterCity, s katerimi Slovenijo povezujemo s hrvaškimi, italijanskimi, nemškimi, avstrijskimi, madžarskimi in slovaškimi mesti.
Oglej si celoten članek

Potniki si lahko s kodo MOVEMBER na spletni strani intercity.nomago.si/ vozovnice z 20-odstotnim popustom zagotovijo do 10. novembra, akcija pa velja za nakupe vozovnic na vseh linijah Nomago InterCity. Več informacij o MOVEMBER akciji je objavljenih na spletni strani intercity.nomago.si/movember, akcija pa velja za odhode do vključno 10. decembra.

Foto: Pixabay Movember

Vsi avtobusu na mednarodnih linijah Nomago InterCity izpolnjujejo najstrožje okoljevarstvene in varnostne standarde, opremljeni pa so z najnovejšo tehnologijo, kar potnikom omogoča, da v vsakem trenutku vedo, kje se nahaja njihov prevoz. Potnikom na Nomago InterCity so na razpolago brezplačna wi-fi povezava, električne vtičnice, USB vtičnice in udobni sedeži. Potniki si ob nakupu vozovnice lahko sami izberejo tudi želene sedeže, prevoz prtljage pa je brezplačen. Poleg vozovnice v ekonomskem razredu lahko potniki rezervirajo tudi vozovnice v premium razredu z nadstandardnimi sedeži in dodatnim prostorom za noge ali vozovnice v razredu za skupine, kjer imajo tudi svoj kotiček z mizo za druženje.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.