Prenovljen Maxi Gourmet Market odpira svoja vrata za vse, ki radi dobro jedo

Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator Foto: Mercator Mercator
Mercator je na zelo izviren način oglaševal in promoviral odprtje prenovljenega Maxi gourmet marketa.
Oglej si celoten članek

Foto: Mercator Mercator Naš največji trgovec Mercator je na zelo izviren način oglaševal odprtje prenovljenega Maxi gourmet marketa. Najprej so gverilsko izvajali promocijo z živim bendom na Odprti kuhni, kjer so mimoidočim in vsem hrane-željnim ponudili čudovito glasbeno izkušnjo ob uživanju hrane, ki jim je še olepšala že tako prečudovite jesenske dneve. Nato so na dan odprtja trgovine Maxi gourmet marketa 24. 10. ob 9. uri akcijo najprej popestrili s t.i. walking bordi (hodečimi plakati, ki so na vseh vpadnicah v bližnje trgovine opozarjali, da je Maxi gourmet market odprt. Prijazni kavalirji so mimoidočim delili obešanke s čokoladicami, ki so razveselile vsakogar. Tistim, ki so prihajali mimo pasaže Maxi gourmet marketa pa so promotorji z označenimi tricikli ponudili pravo kulinarično izkušnjo. Za piko na i se vse v prenovljenem Maxi gourmet marketu dobi, je bil najboljši slogan te promocije.

Foto: Mercator Mercator

Foto: Mercator Mercator Na zelo zabaven način prek AR filtrov na Facebooku in Instagramu so mlajši populaciji ponudili še super zabavo, saj imajo zdaj v Maxi gourmet marketu tudi SUŠI oddelek, s pomočjo filtra pa se je lahko vsakdo spremenil v suši jedca.

 

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.