Prihodnost v snežnih kroglah sredi Ljubljane

Foto: Peugeot
Foto: Peugeot
Premik proti novemu in boljšemu je vedno razlog za posebno praznovanje. Mejnike pa si postavljamo zato, da jih presegamo. V letu, ki se končuje, znamka Peugeot odpira novo izjemno poglavje. Ob tem združuje praznično pričakovanje v čarobnem vzdušju z jasno usmerjenostjo naprej. Proti novim izzivom. V oddolgočaseno prihodnost!
Oglej si celoten članek

V duhu novega zagona, ki ga odpira prihod novega Peugeot 208 na slovenski trg, smo želeli našo strast do napredka deliti z vsemi. Zato smo v središču prestolnice in v največjem trgovskem središču v Sloveniji ustvarili dve Peugeot snežni krogli, ki napovedujeta oddolgočaseno prihodnost z najbolj pričakovanim novim modelom in bogatita čarobnost novoletno okrašene Ljubljane.

V obeh je novi Peugeot 208 na ogled v ekskluzivnem, futuristično zasnovanem ambientu, ki poudarja prenovljen, drzen dizajn vozila, napredne tehnologije in moč izbire, s katerimi novi Peugeot 208 izstopa od povprečja. Na voljo je namreč tudi v električni različici Peugeot e-208.

Ekskluzivne izpostavitve modela v snežnih kroglah dopolnjujejo aktivnosti v sklopu kampanje "Novo mesto v garaži prihrani za osupljivo" in spletne strani oddolgocasi2020.si. Ker gre za enega najbolj priljubljenih modelov znamke Peugeot v Sloveniji, so po besedah Dominika Bagole, kreativnega direktorja iz agencije Pristop, na prihod novega Peugeot 208 želeli opozoriti z drugačno izpostavitvijo, ki kot »praznična okrasitev prihodnosti« napoveduje oddolgočaseno 2020 in prelomno leto za znamko Peugeot.

Oddolgočasite prihodnost s čarobnim razgledom na novi Peugeot 208, na ploščadi Ajdovščina in pred halo A v BTCju. V spodnjem videu pa si oglejte kako smo novi Peugeot 208 ujeli v objem ene izmed snežnih krogel.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.