Top 5 last–minute žurerske silvestrske prestolnice že od 15 evrov

Foto: Slovenske železnice
Foto: Slovenske železnice
Naj se novoletno rajanje prične že na poti. Skupaj z družino, prijatelji ali boljšo polovico se podajte v bližnje evropske prestolnice in tam dočakajte novo leto. Prebrskajte našo izbiro nizkocenovnih vozovnic za destinacije, kjer boste doživeli nepozaben vstop v leto 2020!
Oglej si celoten članek

Budimpešta, žurerska prestolnica za mlade

Budimpešta, kraljica Donave, še posebej zaživi prav na Silvestrovo, ko mesto sedmih mostov zažari v tisočerih novoletnih lučeh in številnih ognjemetih. Prestolnica zabave za mlade povsem stopa ob bok žurerskima Pragi in Bratislavi. Klubi v mestu ponujajo izjemno zabavo, cene pijač pa so žepom prijazne. K temu prištejte še odlično madžarsko kulinariko in dobili ste recept za nepozabne spomine.

V Budimpešto že od 15 €! Več: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/madzarska

Cesarski Dunaj

Foto: Slovenske železnice Slovenske železnice Nekoč središče imperija in mesto, ki so ga vzljubili intelektualci in umetniki, je morda najlepše evropsko mesto, kjer lahko pričakate novo leto. Najbolj znana zabava v mestu se odvija v veliki plesni dvorani palače Hofburg, a vendar je priložnosti za zabavo kjer se lahko zavrtite v taktih Straussovih valčkov ali polk v avstrijski prestolnici še mnogo več. Priljubljeni božični sejmi se za novo leto spremenijo v plesišča z DJ-ji in koncertne odre. Zabava se prične že ob dveh popoldan in traja vse do jutranjih ur. Ob skodelicah kuhanega vina vas bo navdušil spektakularen polnočni ognjemet nad dunajskim Praterjem. Na prvi novoletni dan se pridružite množici pred mestno hišo in si na velikem platnu oglejte tradicionalni koncert dunajske filharmonije.

Na Dunaj že od 29 €! Več: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/avstrija/dunaj

Praga za tanke denarnice

V enem najlepših mest na svetu boste pili tudi eno najcenejših piv v Evropi, kar sta le dva razloga, da je češka prestolnica eno najpriljubljenejših destinacij za najboljši novoletni žur. Če si želite zabave do jutranjih ur, potem zavijte v staro mesto, če pa ste za bolj umirjen vstop v novo leto, si poiščite hotel na zahodnem bregu Donave. Tu boste dobili tudi najboljši pogled na ognjemet na Starem mestnem trgu in Vaclovem trgu. Praga bo za novo leto polna žurerjev, ki bodo ob vstopu v novo leto razbijali šampanjce po vseh glavnih ulicah in trgih, barih in restavracijah.

Foto: Slovenske železnice Slovenske železnice

V Prago že od 39 €! Več: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/ceska

Beograd, naj silvestrska destinacija

Foto: Slovenske železnice Slovenske železnice Srbska prestolnica je za novo leto zagotovo tudi eno najbolj vročih mest, kjer se bo žuralo do jutra in še dlje. Če vam gredo balkanski ritmi hitro v ušesa in bi radi razmigali svoje boke, potem je Beograd pravo mesto za vas. Ob nori zabavi s trubači boste še dobro jedli in pili – pripravite prostor za odlično mesto na žaru in močno rakijo!

V Beograd že za 29 €! Več: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/srbija

Party ob jezeru v Zürichu

Vrhunec novega leta v švicarskem Zürichu bo silvestrovanje ob jezeru, kjer se vsako leto zabava več sto tisoč ljudi. Stojnice s pijačo in hrano, bari, koncerti in nastopi DJ-jev in petnajstminutni ognjemet ustvarijo pravi festivalski ambient. Zabava se prične ob 20. uri in traja do 4. ure zjutraj, ko bodo s prizorišč odpeljali zadnji vlaki, tramvaji in avtobusi.

V Zürich že od 29 €! Več: http://www.slo-zeleznice.si/sl/potniki/tujina/svica

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.