Tudi tukaj lahko naročite živila - varna dostava že naslednji dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
V Kmetijski zadrugi Metlika so se prilagodili razmeram na trgu in približali kupcem, tako da so odprli spletno trgovino za nakup živil. Dostavo na dom omogočajo že naslednji delovni dan, v večji del Slovenije.
Oglej si celoten članek

Imajo 8 prodajnih centrov, ki so locirani po celotni Sloveniji, preko katerih omogočajo dobavo blaga. Naročite lahko že za 40 €. Velja za kraje oddaljene do 20 km od njihovih prodajnih centrov. Omogočajo tudi lasten prevzem, na lokaciji prodajnega centra.

V spletni trgovini ponujajo tako hrano, pijačo kot galanterijo.

Nakupujte varno, hitro in enostavno na: www.metlika-gastro.si

Foto: Profimedia računalnik bančna kartica spletno nakupovanje spletni nakup Zahvaljujejo se vsem, ki so opravili nakupe v njihovi spletni trgovini in tako pomagali našim junakom, osebju v zdravstvenih domovih, v domovih za starejše in preostalim, ki so najbolj izpostavljeni v času pandemije koronavirusa.

Prav tako se iskreno zahvaljujejo najbolj zvestim partnerjem, ki sodelujejo pri projektu POMAGAJMO JUNAKOM: podjetju Fructal, G3 spirits, Merit International, Ljubljanske mlekarne, Radenska, Žito in Podravka.

Foto: Zaposleni Zdravstvenega doma Velenje z dobrodelnim paketom KZ Metlika

KZ Metlika je ena najstarejših zadrug v Sloveniji

S svojo zgodovino poslovanja, kvaliteto ponudbe in širino prodaje, je KZ Metlika z.o.o. danes ena najstarejših in po prometu največja zadruga v Sloveniji.

Organizirana je v štiri dohodkovno samostojne enote: PROGRAM GASTRO za oskrbo gostinstva, z osmimi prodajnimi centri po Sloveniji, PROGRAM VINO, ki zajema vinsko klet in vinogradništvo, PROGRAM MESNINE, ki zajema klavnico, mesnico ter mesni diskont v Ljubljani in PROGRAM TRGOVINA z maloprodajnimi trgovinami in agrocentrom.

KZ Metlika ima dolgoletne izkušnje na področju veleprodaje in oskrbe gostinstva, saj se s tem delom ukvarja že preko 40 let. V vseh teh letih so oblikovali asortiment in storitve, ki ga potrebujete in so nujne za vaše delo.

V kolektivu KZ Metlika se trudijo biti odlični pri kvaliteti svojih proizvodov in storitev, kakor tudi pri oskrbi potrošnikov s celotno ponudbo ter sodelovanju s poslovnimi partnerji. Veliko pozornost posvečajo družbeno odgovornim projektom. Pri tem se zavedajo svojega poslanstva v prostoru in skrbijo za koristi svojih članov.

Foto: KZ Metlika KZ Metlika

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.