Zahvala v pravem trenutku veliko pomeni

Foto: Mercator
Foto: Mercator
Ko je težko, je treba stopiti skupaj, in to v Mercatorju vedo. Zato stojijo ob strani tistim, ki najbolj potrebujejo pomoč, in tistim, ki so zdaj v prvih vrstah v boju proti epidemiji.
Oglej si celoten članek

Rdečemu križu in Slovenski karitas je Mercator doniral 30 ton živil in higienskih potrebščin. Z gesto pozornosti Minute za junake pa se je zahvalil mnogim, ki v prvih vrstah boja proti epidemiji požrtvovalno delajo na terenu dan za dnem. Malice je dostavil najprej zdravstvenemu osebju na COVID-19 točkah po Sloveniji, nato pripadnikom Civilne zaščite v najbolj izpostavljenih mestih. Zdaj pa je Mercator v zahvalo tudi za prostovoljce RK Slovenije in Slovenske karitas, s partnerji projekta Moje znamke, pripravil pakete z malico in izbranimi izdelki slovenskih proizvajalcev Fructal, 1001 cvet, Gorenjka, Radenska, Loka kava, Afrodita, Alpsko, Natureta, Argeta in Paloma, saj brez njih humanitarna pomoč ne bi prišla v prave roke.

Foto: Mercator Mercator

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.