Ameriška najstnika testirata sladkarije: Navdušena nad Frutabelo, Cockta je kontroverzna

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Bonboni Bronhi, čokolada Gorenjka, Frutabela, Čokolešnik, Cockta … To je nekaj sladkih izdelkov iz Slovenije, ki sta jih poizkusila ameriška najstnika. Nad večino nista bila navdušena.
Oglej si celoten članek

Bomboni bronhi ju niso prepričali. Čokolado Gorenjka sta opisala z naslednjimi besedami: "Kot bi nutella imela otroka z velikonočnim jajcem!"

Največja skrivnost jima je bil čokolešnik. "To je kot … Kot … Kaj je že to?" Ko kosmiče zmešata z mlekom je razočaranje še večje: "Izgleda kot hrana za ribe. Okus ima, kot če prežvečeni kosmiči, ki jih pustiš  prek noči v mleku in nato zjutraj poješ."

"Naslednji izdelek je malce kontroverzen," pravita ob predstavitvi Cockte. "Čuden okus pusti v ustih. Okus ima kot razredčena kola Dr. Pepper z malce več sladkorja. Adijooo!"

Končno sta se dokopala do vode, a glej ga zlomka – dodan ima ogljikov dioksid: "Zakaj gori v mojih ustih. To ne pogasi žeje, le sili me k podiranju kupčkov."

Le pri frutabeli je zaznati malce navdušenja: "To je pa dobro."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • h3o
    21:47 28. Marec 2016.

    tudi frutabela ni več ! http://www.zurnal24.si/fructal-v-srbske-roke-clanek-130473

  • h3o
    21:44 28. Marec 2016.

    če je rekel da je frutabela dobra, smo zmagal!

  • 20:59 28. Marec 2016.

    Razen bronhijev mislm da je kr nekaj slovenskih izdelkov, je pa res da niso več v slovenski lasti, ampak prvotni …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.