Bolezen imajo trije od štirih otrok, to sta naredila starša, preden bo prepozno

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Njihov cilj je ustvariti čim več nepozabnih spominov.
Oglej si celoten članek

Kanadčana Edith Lemay in Sebastien Pelletier sta leta 2019 izvedela, da se je uresničila njuna največja nočna mora. Bolezen ni prizadela le najstarejše hčerke Mie (12), ampak tudi njena dva mlajša bratca, Laurenta (5) in Colina (7). “Nič ne moreš narediti. Ne vemo, kako hitro bo bolezen napredovala," je povedala Edith.

Za to bolezen ni niti zdravila niti terapije. Ker jim primanjkuje časa, sta starša sklenila, da otroke čim prej odpeljeta na potovanje okoli sveta, da bi doživeli vse izkušnje, ki jih imajo na svojem seznamu želja.

S katero boleznijo se spopadajo kar trije od štirih otrok te družine in kaj so zgodnji simptomi, si lahko preberete TUKAJ. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.