Do lepe zadnjice z masažo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Domača masaža je eden od načinov, da poceni in enostavno polepšate izgled vaše zadnjice.
Oglej si celoten članek

Poleg pravilne hrane in redne vadbe, lahko vašo zadnjico polepša tudi masaža. Z rednim izvajanjem masaže, vsaj trikrat tedensko, bo na vaši zadnjici manj celulita, poleg tega se boste tudi bolje počutili. Masaža namreč poveča cirkulacijo in sprošča stres. 

Najbolj idealno bi bilo, če bi vam zadnjico zmasiral partner, saj jo same težje dosežete. Masaža, ki jo bo izvajal nekdo drug, bo namreč uspešnejša, zanjo pa bo porabil manj napora. Lahko si jo pa zmasirate tudi same, za masažo lahko uporabite gole dlani ali kakšen masažni pripomoček, kot so aparati za masaže in masažne rokavice. Pred masažo kožo dobro naoljite, da ne poškodjete kože. Masirate pa toliko časa, da boste čutile prijetno bolečino in da bo vaša zadnjica ogreta in dobro prekrvavljena. Zadnjico lahko gnetemo, če vas masira partner, lahko ob koncu rahlo udarja še s stranjo dlani. Masažo lahko izvajate tudi med kopeljo. Po masaži spijte dovolj tekočine, da se znebite v tkivu ujetih toksinov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.