Zdravje > Aktualno
281 ogledov

Do lepe zadnjice z masažo

celulit, zadnjica Žurnal24 main
Domača masaža je eden od načinov, da poceni in enostavno polepšate izgled vaše zadnjice.

Poleg pravilne hrane in redne vadbe, lahko vašo zadnjico polepša tudi masaža. Z rednim izvajanjem masaže, vsaj trikrat tedensko, bo na vaši zadnjici manj celulita, poleg tega se boste tudi bolje počutili. Masaža namreč poveča cirkulacijo in sprošča stres. 

Najbolj idealno bi bilo, če bi vam zadnjico zmasiral partner, saj jo same težje dosežete. Masaža, ki jo bo izvajal nekdo drug, bo namreč uspešnejša, zanjo pa bo porabil manj napora. Lahko si jo pa zmasirate tudi same, za masažo lahko uporabite gole dlani ali kakšen masažni pripomoček, kot so aparati za masaže in masažne rokavice. Pred masažo kožo dobro naoljite, da ne poškodjete kože. Masirate pa toliko časa, da boste čutile prijetno bolečino in da bo vaša zadnjica ogreta in dobro prekrvavljena. Zadnjico lahko gnetemo, če vas masira partner, lahko ob koncu rahlo udarja še s stranjo dlani. Masažo lahko izvajate tudi med kopeljo. Po masaži spijte dovolj tekočine, da se znebite v tkivu ujetih toksinov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.