Lidl umika izdelek zaradi salmonele

Foto: Profimedia Nakupovalni voziček Foto: Lidl Slovenija odpoklic amarant
Iz prodaje so odpoklicali živilo, v katerem so odkrili prisotnost salmonele.
Oglej si celoten članek

Podjetje Lidl Slovenija je iz prodaje odpoklicalo živilo Golden Sun Bio Organic Amarant (500 gramov), ne glede na rok trajanja, avstrijskega proizvajalca Estyria Naturprodukte. V okviru rednih internih preverjanj kakovosti izdelka je bila ugotovljena prisotnost salmonele, ki lahko privede do prebavnih/želodčnih težav (salmoneloza).

Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v katerokoli Lidlovo trgovino, kupnino pa bodo povrnili tudi v primeru, da kupci računa nimajo. Če vračilo izdelka ni mogoče, naj ga kupci zavržejo.

V odpoklic je zajet izključno izdelek Golden Sun Bio Organic Amarant (500 gramov) proizvajalca Estyria Naturprodukte. Drugi izdelki, ki so v prodaji v Lidl Slovenija, kot tudi drugi izdelki omenjenega proizvajalca niso zajeti v odpoklic, so še sporočili iz podjetja Lidl Slovenija.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 18:16 15. Marec 2018.

    Pa kera budala sploh kupuje hrano v Lidlu? Kaj res ne dojamete, da je Lidl Slovenija evropski kompost? Kar se …

  • 17:58 15. Marec 2018.

    izdelki ki piše bio definitivno niso bio,ne da se to folku dopovedat

  • 16:39 15. Marec 2018.

    Kaj ne znate niti prepisat ime izdelka s slike embalaže?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.