JANEZ LOGAR, mag. zakonske in družinske terapije

Foto: Anže Petkovšek Janez Logar, zakonski in družinski terapevt.
Foto: Anže Petkovšek Janez Logar, zakonski in družinski terapevt.
Janez Logar je zakonski in družinski terapevt z licenco Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.
Oglej si celoten članek

Foto: Anže Petkovšek Janez Logar Leta 2014 je zaključil magistrski študij zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani. V svoji nalogi je preučeval dejavnike kakovostnega zakonskega odnosa. Je član Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Opravil je enoletno stažiranje na Frančiškanskem družinskem inštitutu v Ljubljani.

Njegov prvi poklic je bil povezan z ekonomijo. Kot univ. dipl. ekonomist je dvajset let opravljal različne vodilne funkcije v prodaji in vodenju ljudi. Želel je slediti svoji subtilni in sočutni naravi, ki ga je ves čas usmerjala na področje čustev, odnosov in duhovnosti.

Bil je prostovoljec na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. S svojo izkušnjo ob hudo bolnem otroku pomaga staršem, ki skupaj z otrokom prebolevajo težko bolezen.

Med študijem zakonske in družinske terapije je opravljal prakso na oddelku za akutno paliativo Onkološkega inštituta v Ljubljani in v psihiatrični bolnišnici v Begunjah.

Je ponosen oče petih otrok in z ženo uspešno krmarita v tretjem desetletju skupnega zakonskega življenja.

Pri svojem delu se dnevno srečujem s problemi in veselji, ki jih doživljamo v naših družinah. Z ljudmi, ki me obiščejo, se skupaj potrudimo poiskati lepšo pot za medsebojno sožitje vseh članov družin. Vsaj na terapijah vsak član družine dobi prostor – da je slišan in razumljen v svojem notranjem svetu strahov, razočaranj in v čudnih vzdušjih, ki so pogosti v naših družinah.

Janez Logar, mag., zakonski in družinski terapevt
Zakonski in družinski center Toplina
Cankarjeva ulica 3, 4000 Kranj
www.toplina.net
janez.logar@toplina.net
040 239 342

Foto: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.