Zdravje > Sem s teboj
340 ogledov

JANEZ LOGAR, mag. zakonske in družinske terapije

Janez Logar Anže Petkovšek Janez Logar, zakonski in družinski terapevt.
Janez Logar je zakonski in družinski terapevt z licenco Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije.

Janez Logar | Avtor: Anže Petkovšek Janez Logar, zakonski in družinski terapevt. Anže Petkovšek
Leta 2014 je zaključil magistrski študij zakonske in družinske terapije na Univerzi v Ljubljani. V svoji nalogi je preučeval dejavnike kakovostnega zakonskega odnosa. Je član Združenja zakonskih in družinskih terapevtov Slovenije. Opravil je enoletno stažiranje na Frančiškanskem družinskem inštitutu v Ljubljani.

Njegov prvi poklic je bil povezan z ekonomijo. Kot univ. dipl. ekonomist je dvajset let opravljal različne vodilne funkcije v prodaji in vodenju ljudi. Želel je slediti svoji subtilni in sočutni naravi, ki ga je ves čas usmerjala na področje čustev, odnosov in duhovnosti.

Bil je prostovoljec na hemato-onkološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani. S svojo izkušnjo ob hudo bolnem otroku pomaga staršem, ki skupaj z otrokom prebolevajo težko bolezen.

Med študijem zakonske in družinske terapije je opravljal prakso na oddelku za akutno paliativo Onkološkega inštituta v Ljubljani in v psihiatrični bolnišnici v Begunjah.

Je ponosen oče petih otrok in z ženo uspešno krmarita v tretjem desetletju skupnega zakonskega življenja.

Pri svojem delu se dnevno srečujem s problemi in veselji, ki jih doživljamo v naših družinah. Z ljudmi, ki me obiščejo, se skupaj potrudimo poiskati lepšo pot za medsebojno sožitje vseh članov družin. Vsaj na terapijah vsak član družine dobi prostor – da je slišan in razumljen v svojem notranjem svetu strahov, razočaranj in v čudnih vzdušjih, ki so pogosti v naših družinah.

Janez Logar, mag., zakonski in družinski terapevt
Zakonski in družinski center Toplina
Cankarjeva ulica 3, 4000 Kranj
www.toplina.net
janez.logar@toplina.net
040 239 342

SEM S TEBOJ | Avtor: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ