Ko res ne veš, ali gre za simptome Covida ali multiplo sklerozo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekega jutra sem se zbudil zelo zgodaj, nekaj čez četrto uro, in čutil, da nekaj ni v redu, se spominja »tistega« dne Trevis Gleason.
Oglej si celoten članek

Trevis Gleason je svojo zgodbo zapisal na portalu Everyday Health. Po jutranjem sprehodu s svojim mehkodlakim pšeničnim terierjem, ga je žena Caryn vprašala, koga je srečal na sprehodu, saj ga ni bilo dvakrat toliko časa, kot običajno. Odgovor se je glasil – nikogar. Tistega dne je vse trajalo dlje.

Ko se covid čuti kot multipla skleroza

Vročina ali Uhthoffov fenomen? Simptomi okužbe s Covid-19 ali multiple skleroze? Izjemna utrujenost in izčrpanost, možganska megla in nenavadne sanje, težke noge … simptomi se lahko povsem prekrivajo. 

Celotno zgodbo Trevisa Gleasona, ko res ni vedel, ali gre za simptome Covida ali multiple skleroze, si lahko preberete na tej povezavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.