Leče se lepijo na oko

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Bralec ima zaradi suhega zraku težave z lečami.
Oglej si celoten članek

Delam v prostoru, kjer imamo težave s suhim zrakom. Rad pa nosim leče, a se mi včasih kar prilepijo na oko. Ponujate kakšno rešitev? Pogostejše uporabe kapljic ne bi prakticiral, da se ne bi oči preveč navadile. 

Odgovarja direkotor Optike Glasmaher Dejan Stušek

Ob uporabi kontaktnih leč je vedno priporočljivo imeti tudi očala. Nosimo jih zato, da sprostimo naše oči. Če je zrak izredno suh, boste z lečami imeli vedno težave in edino pomagalo so umetne solze. Vendar se ob pretirani rabi naše telo odzove tako, da manj proizvaja lastne solze, kar ste ugotovili že sami. Obstajata dve rešitvi. Potrebno je urediti prezračevanje. Poskusite kdaj delati tudi z očali. Tako se boste najlažje lotili problema.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.