Ljubljana: Novi ambulanti zdravstvenega doma

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zdravstveni dom Ljubljana po novem z dodatnima ambulantama družinske medicine.
Oglej si celoten članek

Zdravstveni dom Ljubljana, enota Vič-Rudnik bo imel po novem dve dodatni ambulanti družinske medicine in sicer v Tehnološkem parku. 

"V novih ambulantah naj bi v približno letu dni delala od dva do štirje zdravniki v dveh izmenah," je povedal direktor Zdravstvenega doma Ljubljana Rudi Dolšak

Zdravstveni dom Ljubljana, enota Vič-Rudnik po njegovih besedah obišče letno več kot 480 tisoč bolnikov, zato je bilo nujno poiskati nove rešitve. Novi ambulanti v Tehnološkem parku naj bi čez eno leto sprejeli pet do deset odstotkov bolnikov, ki trenutno hodijo v Zdravstveni dom Ljubljana Vič-Rudnik.

Pri tem je opozoril, da se bolniki privajajo na vsako novo lokacijo postopoma in ne naenkrat. V Tehnološkem parku bo zaenkrat le ena zdravnica, kar pa do nadaljnjega zadostuje, je poudaril. Zdravstveni dom Ljubljana sicer letno obišče več kot 2,7 milijona bolnikov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.