MONIKA VUK, mag. zakonskih in družinskih študijev

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Monika Vuk je terapevtka v Družinskem centru mir, izvajalka programa Mir – psihosocialne pomoči za otroke, mladostnike in njihove družine.
Oglej si celoten članek

Foto: Saša Despot Monika Vuk Po izobrazbi je magistrica zakonskih in družinskih študijev z dokončanim izpopolnjevanjem zakonske in družinske terapije. Dodatna znanja pridobiva z udeležbo na strokovnih izobraževanjih, seminarjih, študijskih dnevih, mednarodnih kongresih, konferencah in posvetih.

Postati terapevtka sta bila moja življenjska vizija ter poslanstvo. Ker sem že od nekdaj rada v oporo drugim, mi je terapevtsko delo v veliko zadovoljstvo. Rada namreč prisluhnem sočloveku, ga začutim, ob tem pa osebnostno zrastem. Kljub temu da pri svojem delu tudi sama začutim dosti bolečine soljudi in pomanjkanja upanja, je vse odtehtano, ko si človek z našo oporo bolečino osmisli, hkrati pa povrne upanje. Spremembe na boljše so mogoče, vendar le s pravim pristopom – tako s strani terapevta kot tudi klienta.

Družinski center mir
Zavod za pomoč družinam v stiski
Strossmayerjeva ulica 17
2000 Maribor
070-597-899
info@dc-mir.si;
www.dc-mir.si

Foto: SEM S TEBOJ SEM S TEBOJ

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.